Evje Gård Økologisk Kultursenter tilbyr en nærende kombinasjon av rustikk komfort og umiddelbar tilgang til fantastisk natur. Gjennom Evje Gårds historie har det vært kurs og seminarer innen økologisk jordbruk, helse, helhetlig livsstil og personlig utvikling. Følg og lik denne siden for nyheter om våre kurs og retreats: www.facebook.com/evjegaard

Den nyligste anmeldelsen:

Jeg har deltatt i yogaklasser på Evje gård i mange år. To timer hver uke, som er bare mine. Atmosfæren i bygget, Nicolas rolige/meditative stemme som leder/rettleder meg gjennom de ulike asanas er magisk. 
Etter yogaklassen er hodet «rolig» og kroppen avslappet – jeg er nullstilt og fylt med god energi. 
Yogaen gjør meg sterkere og bidrar til at jeg opprettholder smidighet og balanse. Jeg anser det som svært viktig for meg ettersom jeg er blitt godt voksen (62). 
En bevisstgjøring av å bruke pusten riktig er et annet nyttig verktøy yogaen har gitt meg. Jeg bruker det aktivt for å kontrollere stresset hverdagen byr på.  
Yoga er en treningsform jeg vil anbefale til alle – sunt for både kropp og sinn.
Det skal mye til før jeg dropper yogaklassen – jeg har blitt avhengig!

Karin Bergan Strand

For oversikt og informasjon om våre kurs, vennligst klikk på KURS knappen over


Rainbow Light Warriors Lodge

Årsprogrammer og retreater tilbys deg som vil oppleve og utforske kunnskapen til The Sweet Medicine SunDance Path.

Denne urgamle spirituelle tradisjonen guider oss, gjennom velprøvde praksiser og teknikker, til å oppdage dyp innsikt i vårt naturlige vesen, og finne en balansert forbindelse i samklang med naturen.

For videre informasjon og påmelding:
www.rainbow-light-warriors.no