Kurs

Aikido

Sensei

Grunnleggeren av Aikido, Sensei Morihei Ueshiba, ble født i Japan på 14 desember 1883.

Som ung gutt han begynte å trene hardt og oppnådd høy grad av stilarter som jujitsu, fekting og spyd. Til tross for sin imponerende merittliste, følte han lite fornøyd med dette. Dermed utviklet han gjennom hele sitt lange liv det vi i dag kjenner som Aikido, en kampkunst som guider oss til å finne indre balanse, styrke og lære kontroll over kroppen vår og øke vår chi / ki.

Når en solid grunnleggende forståelse og tekniske kapasitet har økt, gir Aikido tillit og evne til selvforsvar.

Klasser for barn (under 13 år) blir holdt på Prestfoss barneskolen på torsdager kl 17.30 til 18.30, etterfulgt av klasser for voksne (13 år og over) som starter på 19.00 til 20.30.
Ingen tidligere erfaring er nødvendig.

Avanserte kurs holdes på Evje Gård på mandager 19.00 til 20.30 med instruktør Anders Næss.

For ytterligere informasjon og påmelding bruk kontaktskjemaet på kontaktsiden.
For mer informasjon om Aikido gå til:www.aikikanoslo.no

Body Awareness & Meditation

Denne klassen er en kombinasjon av Hatha Yoga, meditasjon og pusteteknikker som sammen fremmer balanse, fleksibilitet, styrke og forbedre tilstanden i kropp og sinne, uansett alder eller fysisk evne.
Klassene er på onsdager på Evje Gård kl.18.00 til 19.30.
Alle er velkommen!
For ytterligere informasjon/påmelding vennligst benytt kontaktskjemaet på kontaktsiden.

Spirituelle Utvikling & The Sweet Medicine SunDance Path

The Sweet Medicine SunDance Path (SMSD) er et eldgammelt system av åndelig kunnskap som inneholder dype innsikt i vår essens og formål som mennesker, inkludert vårt samspill med naturen og universet.
The Rainbow Light Warriors Lodge er hjem til The Sweet Medicine SunDance Path of the Twisted hairs i Norge og tilbyr søkere muligheten til å gå gjennom de første 3 av totalt 15 portaler for åndelig vekst og utvikling.
Denne kunnskapskilden gir oss midlene for å oppdage vår individuelle ånds natur og vår substans og viser oss en vei å gå for å bli hele mennesker, dvs. en som beveger seg gjennom livet på en harmonisk, balansert måte og som kan skape en positiv forskjell for seg selv, andre og jorden vi lever på.

For ytterligere informasjon om Lodge programmene og påmelding gå til: www.rainbow-light-warriors.no